Køb billet 

Pris: kr. 325,-/305,-

Skive Theater: Søndag 25. april 2021 kl. 20.00 i KCL.

Hjerter i valsetakt

 
I takt med forspillet fra Csárdásfyrstinden lægger sig som en dyne over Puzstaen, åbenbares i tæppeåbningen en seng med den trætte Operettediva. Hendes tidligere Operettehelt er ved hendes side og synger omdet gamle Wien, mens han aer hende blidt. Stuepigen sørger ligeså kærligt for sin frue, der dog nægter at tage sin dosis opkvikkende midler. Lystigere toner varsler de sædvanlige sysler med at få gjort Operettedivaen klar til forestilling. For som det hedder i vores verden: En operette om dagen er den bedste medicin!
 
Hun iføres én af sine skønne rober, håret bliver sat - og når fortæppet er trukket helt fra, tryllebinder vores Heltinde os som i fordums tid med Lehàrs uimodståelige Liebe du Himmel auf Erden (Elsk mig på jord som i Himlen).
 
Dette er HJERTER I VALSETAKT - en egenproduktion skabt af OperetteKompagniet med musik af alle de store mestre og med en let-fordøjelig rød tråd, der har det hele: kærlighed, jalousi, en truende fiasko - og selvfølgelig en lykkelig slutning! En operetternes operette, så at sige ...
 
Producent:
Operettekompagniet
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
Skive- og Omegns Teaterkreds | Theaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark | Tlf.: 97520020 | kontor@skiveteaterkreds.dk