Køb billet 

Pris: kr. 325,-/305,-

Skive Theater: Tirsdag 3. november 2020 kl. 19.30

Emma ude af takt


De seks skønne kvinder fra succesforestillingen Lillys Dan- markshistorie tager nu fat på Emma Gads dannelses-historie: Folk omkring os har jo glemt, hvordan man opfører sig, ikke sandt! Så der er god grund til at genopfriske regler for den gode opførsel.

”Man skal aldrig stikke servietten i knaphullet”, ”Man må undgå al støj, idet man spiser”, ”Lær deres børn i tide at være uafhæn- gige af andres hjælp”, ”Lad Dem ikke helt beherske af Deres te- lefon, men sæt den ud af virksomhed under et måltid sammen med gæster og under en samtale”.

Disse - og mange flere - gode råd gav Emma Gad for lidt over 100 år siden i bestselleren Takt og Tone - hvordan vi omgås. Fru Gad rådgav ikke kun om etikette i selskabslivet, men også om god skik og opførsel i forbindelse med de mere alvorlige sider af livets forhold: Hvad siger man til én, der lige har mistet sin kone? Hvordan forholder man sig til børn og eks’er i forbindel- se med skilsmisse? Hvad gør man, hvis man ikke bryder sig om sin søns valg af hustru?
 
Medvirkende:
Birgitte Raaberg
Pia Rosenbaum
Christiane Bjørg Nielsen
Tanya Lund Andersen
Henriette Rosenbeck
Sanne Graulund

Instruktion:
Madeleine Røn Juul

Producent:
Folketeatret
 
Skive- og Omegns Teaterkreds | Theaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark | Tlf.: 97520020 | kontor@skiveteaterkreds.dk