Abonnement

Skive og Omegns Teaterkreds er en forening. Man er medlem, når man er abonnent. En voksen skal vælge seks forestillinger i sæsonen for at være abonnent, børn kun tre.

Ved at blive abonnent sparer du 75 kroner pr. teaterbillet.

Du kan planlægge dine teaterbesøg – og være sikker på en plads. For at blive medlem skal du henvende dig til teaterkontoret og få et program med bestillingskort.

Abonnement købes ved henvendelse til:
Skive og Omegns Teaterkreds,
Skive Theater, Theaterpladsen 10, 7800 Skive
97 52 00 20 (telefonsvarer)
Kontortid: tirsdag og torsdag kl. 14-17
eller mail: kontor@skiveteaterkreds.dk.
 
 

Voksen-abonnement

Du skal bestille mindst 6 forestillinger – gerne flere! – for at opnå abonnementsfordele. De bestilte billetter vil blive tilsendt, når vi har modtaget bestillingskortet. Faktura med indbetaling (også af medlemskontingent på 100 kroner) fremsendes med billetterne. Du kan betale kontant eller via netbank. For en samlet forsendelse af program og billetter beregner vi et bestillingsgebyr inklusiv porto på 25 kroner. Indbetaling kan deles over to rater, 1. rate straks – 2. rate umiddelbart efter nytår.

Vi ekspederer abonnenter i den rækkefølge, bestillingerne indgår. Hvis billetter i et prisområde er udsolgt, ekspederes i nærmeste prisgruppe. Flere abonnenter, der ønsker at sidde sammen, skal indsende bestillinger i samme kuvert. Af bestillingerne skal abonnenternes navne fremgå.

Ingen har faste pladser, men teaterkredsen tager hensyn til handicaps som kørestol, gangbesvær, stærkt nedsat syn eller hørelse. Udleverede billetter tages ikke retur og refunderes ikke, men kan ombyttes til anden forestilling mod et ekspeditionsgebyr på 25 kroner.
 

Familieforestillinger 5-12 år

Familieforestillinger for børn mellem 5 og 12 år – og deres voksne. Særskilt brochure om sæsonens børneforestillinger og tilmeldingskort kan fra august fås på teaterkontoret. For at opnå abonnementsfordele – det vil sige billigere billetter – er det nødvendigt at købe tre forestillinger. Beløbet betales ved tilmelding.

Familieforestillinger 3-8 år

Forestillinger for børn mellem 3 og 8 år – og deres voksne. Særskilt brochure om sæsonens børneforestillinger og tilmeldingskort kan fra august fås på teaterkontoret. Beløbet betales ved tilmelding. Forestillingerne spiller på oplandsskoler og i Skive Theater på formiddage. Hver forestilling spiller 10 gange, væsentligst for egnens børnehaver.

OBS!
I forbindelse med hver forestilling for de små børn spilles 2 familieforestillinger på søndage kl. 14 og kl. 16. (Se under børneforestillinger)
Skive og Omegns Teaterkreds :: Theaterpladsen 10, 7800 Skive :: Tlf. 97520020 (med tlf. svarer)

Skive- og Omegns Teaterkreds | Theaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark | Tlf.: 97520020 | kontor@skiveteaterkreds.dk