Køb billet 

Pris: 350,-/330,- (Ab.: 275,-/255,-)

Tirsdag 19. september 2017 kl. 19.30 i Skive Theater

Tragisk opera af Guiseppe Verdi

Handlingen foregår i dagens Italien, der er lige så fuld af forfængelighed og overfladiskhed som i 1500-tallet, hvor operaen oprindelig udspillede sig. I denne opsætning forvandles Verdis opera til et moderne drama, hvor Hertugen af Mantova er en velkendt italiensk politiker. Han opvarter alle kvinder i sine omgivelser og helst de rigtigt unge.

Rigoletto, som er hans spindoktor og højre hånd, har en uskyldig datter, som han forgæves søger at beskytte. Her møder vi skønheden og udyret, den første kærligheds kompromisløse passion, men også korruption og bedrag. Alt indrammet af Verdis mægtige og fortryllende musik. Operaen er både smuk og voldsom med den mesterlige kvartet ”Bella figlia della more” og hertugens arie ”La donna è mobile”.

I denne opsætning er den pukkelryggede Rigoletto ikke en grotesk og modbydelig figur. Her er han en venlig og medfølende person, der bare er havnet et forkert sted, og det er hans kærlighed til datteren, der overskygger alt andet i hans liv.

Introduktion før forestilling ved Guido Paevatalu.

Medvirkende: Guido Paevatalu, Vibeke Kristensen, Niels Jørgen Riis, Anders Jakobsson, Anette Bod, Frederik Paevatalu Rolin, Eivind Kandal. Musikere: Leif Greibe, Anton Lasine, Kim Bak Dinitzen, Tore Othmar Poulsen.

Instruktør: Guido Paevatalu
Produktion: Guidopera

Billeder fra forestillingen

Skive- og Omegns Teaterkreds | Teaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark