Køb billet 

Pris: 325,-/305,- - (Ab.: 250,-/230,-)

Tirsdag 6. marts 2018 kl. 19.30 i Skive Theater

Stor dansk klassiker af Henri Nathansen

Skuespilleren Waage Sandø har hovedrollen i ”Indenfor Murene”, der er en af de store danske klassikere med en handling og konflikt, der rammer direkte ned i vor tid. Det er en forestilling om generationsopgør og religionsopgør, et gribende skuespil fyldt med humor, optimisme og tro på menneskets evne til at forandre sig. ”Vi gamle vil ét, men de unge vil noget andet ”, som den jødiske mor, Fru Levin, siger så forsonende.
 
For Hr. Levin er det noget andet. Det skal være, som det altid har været. Han holder fast i traditioner og religion, men hvad hjælper det, når de unge vil forandring, rive murene ned, åbne op for hinanden og mødes i kærlighed. Om man er jøde eller kristen er for dem ikke det vigtigste. Hele fundamentet for den gamle Hr. Levins livsanskuelse får et grundstød, da hans elskede datter Esther forlover sig med en kristen. Og så oven i købet en søn af hans dødsfjende. Livet indenfor murene står for fald, tolerancen må vinde over forstokkethed, for ”størst af alt er kærligheden”.
 
Medvirkende: Waage Sandø, Pia Jondal, Marie Sandø Jondal, Jan Meyer, Frank Rubæk, Zaki Nobel Mehabil, Henrik Larsen, Helle Merete Sørensen. I alt 11 medvirkende
 
Instruktion: Søren Iversen
Produktion: Teater2/Nørregadeteatret
Skive- og Omegns Teaterkreds | Teaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark