Køb billet 

Pris: 275,-/255,- - (Ab.: 200,-/180,-)

Tirsdag 27. februar 2018 kl. 20.00 i Kulturcenter Limfjord

Shakespeare-komedie
Originaltitel: De lystige Koner fra Windsor

Shakespeare-komedien om de lystige koner indgår i rækken af Folketeatrets afstøvede klassikere og præsenterer en perlerække af skønne, uartige og sjove skuespillere.
 
Mette Horn og Camilla Bendix spiller et par saftige borgerkoner i deres bedste alder. De formelig strutter af liv og lyst, mens deres ægtemænd, spillet af Jesper Asholt og Kristian Halken, er en smule vindtørre. Så da den adelige levemand Falstaff (Tom Jensen) gør kur til dem begge på én gang, kribler det i dem. Falstaff er godt nok både afdanket og forarmet, men har stadig en vis charme i behold.
 
Konerne udsætter ham for den ene morsomme og latterlige lærestreg efter den anden. De får god hjælp af den ivrige koblerske (Lisbeth Gajhede), som også bestyrer intrigerne omkring komediens unge par. Komediens mænd og koner har modsatrettede interesser, og de driftige koner sætter gang i løjer, der skal sikre, at kvinderne får deres vilje til slut.
 
Medvirkende: Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøl, Sarah Juel Werner, Thomas Dieperveen, Jacob Højlev-Jørgensen, Morten Brovn, Nikolaj Bjørn-Andersen, Emil Blak Olsen
 
Instruktør: Frede Gulbrandsen
Produktion: Folketeatret
Skive- og Omegns Teaterkreds | Teaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark