Køb billet 

Pris: 350,-/330,- - (Ab.: 275,-/255,-)

Onsdag 4. oktober 2017 kl. 20.00 i Kulturcenter Limfjord

Hæsblæsende krimikomedie frit efter Hitchcock

Efter stor succes i Tivoli er de to komikere Niels Olsen og Thomas Mørk taget på turné med den anmelderroste forestilling, der byder på 130 roller på 100 minutter. Der er både krimi, spænding, latter og kostumeskift - alt sammen i et hæsblæsende tempo.

Forestillingens helt, Richard Hannay (Mads Knarreborg) møder en ung kvindelig spion (Kristine Yde). Hun bliver myrdet i hans lejlighed, efter at hun har fortalt ham om ”De 39 trin”, som dækker over vitale britiske militære hemmeligheder. Han må efter mordet flygte ud af landet. Under flugten kommer han ud for intens togjagt, politiforfølgelse og flystyrt.

I forsøg på at rense sit navn kommer han vidt omkring i Storbritannien, ikke mindst til det skotske højland. Han møder mange karakterer, alt fra onde nazister, mystiske kvinder, cottoncoat-klædte skurke, undertøjssælgere, politi og tyske agenter til uskyldige bondepiger – og de fleste af de 130 roller spiller Niels Olsen og Thomas Mørk.

Forestillingen ender naturligvis med, at vi finder ud af, hvem morderen er – og ikke mindst, hvad ”De 39 Trin” er for noget.

Medvirkende: Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg, Kristine Yde

Instruktør: Joy-Maria Frederiksen
Produktion: Tivoli

Billeder

Skive- og Omegns Teaterkreds | Teaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark